Hoffman Judit
Hoffman Judit
Integratív coach
Fejléc cím szövege
        Párkapcsolat 
 Intimitás      Szexualitás
Nőiesség      Férfiasság
 

Intim coaching 


Főbb témái: intimitás, szexualitás, párkapcsolat, nőiesség, férfiasság

Az intim coaching (konzultáció) során feltárjuk a benned rejlő lehetőségeket, feloldjuk az akadályozó gátakat, félelmeket, hogy ki tudj bontakozni önmagad árnyékéból, hogy szabadabb önfeledtebb életet élhess. Amikor megéled önmagad, akkor nyíltan tudsz beszélni vágyaidról, ki tudod fejezni magad a testiségben és örömforrássá változnak a korlátok. Mindannyian mélyen vágyunk rá, hogy megéljük a valódi, mély összekapcsolódást, a bizalom, a szeretet és az őszinteség mentén.


A folyamat segít neked felismerni, hol lehetnek blokkok, milyen félelmekkel, gátlásokkal küzdesz, és ezeket hogyan bonthatod le. A korlátozó gondolatok és minták felismerése után képes vagy átalakítani őket, kinyílsz és egyre közelebb kerülsz valódi Önmagadhoz, vágyaidhoz, érzéseidhez, és egyre szabadabban tudod megélni azokat. Megnézzük mit tudsz tenni magadért, azért hogy teljesebben élhesd meg a nőiességed, a férfiasságod. 


Az első találkozón egy probléma feltáró beszélgetéssel kezdünk, a további találkozókon az adott helyzetnek megfelelő technikával haladunk tovább. Dolgozunk mentális, érzelmi, energetikai és testi szinten egyaránt.  Ahogy elindul a változás benned, úgy indul meg a külső világodban is.Időpont foglalás:  06305121547

Integratív konzultáció ideje: 1,5 - 2 óra